هشدار کارگروه مدیریت شرایط اضطرار گرد و غبار برای شهروندان مشهدی در روز شنبه (۱۰ آبان ۱۴۰۴) یک قلاده خرس در شهرستان نور مازندران با گلوله تلف شد (۹ آبان ۱۴۰۴) خالی ماندن نیمی از پست‌ها در محیط زیست پلمب یک تالار پذیرایی به دلیل مسمومیت ۷۰ نفر در شادگان خوزستان (۹ آبان ۱۴۰۴) هشدار سازمان بازرسی به وزارت جهاد کشاورزی درباره تامین نهاده‌های دامی اولین برف پاییزی در راه خراسان رضوی | پیش‌بینی کاهش محسوس دمای هوا (۹ آبان ۱۴۰۴) حریق در بلوار مدرس مشهد مهار شد + عکس و فیلم (۹ آبان ۱۴۰۴) صندلی مدیریت بحران، روی گسل کاش ویروس‌ها، راه خانه‌مان را گم کرده بودند تصادف زنجیره‌ای با ۲۰ مصدوم در پارک ملی گلستان + فیلم و عکس (۸ آبان ۱۴۰۴) اختصاص ۲۶۰ میلیارد تومان اعتبار ویژه تجهیز مدارس عشایری در سال جدید | فعالیت ۲۰۰ مدرسه تک‌دانش‌آموز در کشور  دانش‌آموزان عشایر اولویت آموزش و پرورش در کشور هستند رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد + فیلم افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان، در دستورکار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم
سرخط خبرها

زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند!

  • کد خبر: ۳۲۷۶۰۵
  • ۳۱ فروردين ۱۴۰۴ - ۰۹:۱۹
  • ۱
زمان واریز مابه‌التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد | بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همچنان چشم انتظارند!
زمان واریز مابه التفاوت حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان کشوری اعلام شد اما هنوز از پرداخت معوقات حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی خبری نیست.

به گزارش شهرآرانیوز،  «رضا مسلمی»، معاون فنی و بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری با تاکید بر صدور احکام افزایش سالیانه حقوق و مرحله دوم متناسب سازی بازنشستگان و موظفین صندوق بازنشستگی کشوری، گفت: پرداخت حقوق بازنشستگان در پایان فروردین ماه ۱۴۰۴ بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ انجام خواهد شد و مابه التفاوت احکام جدید شامل ۲۰ درصد ترمیم سالیانه و مرحله دوم متناسب سازی، تا دهم اردیبهشت ماه به حساب عزیزان واریز می‌شود.

وی اظهارداشت: با توجه به ابلاغ تصویب‌نامه شماره ۳۲۸۱ /ت ۶۳۹۵۳ هـ مورخ ۱۴۰۴/۰۱/۱۷ هیات محترم وزیران در خصوص اعمال افزایش حقوق کارکنان شاغل و بازنشسته دولت در سال ۱۴۰۴، در تلاش هستیم علاوه بر صدور احکام افزایش سالیانه حقوق، با اخذ مجوز‌های قانونی نسبت به اجرای مرحله دوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان (۳۰ درصد سال دوم برنامه هفتم پیشرفت) اقدام و احکام بازنشستگان و موظفین کشوری را در هفته اول اردیبهشت ماه صادر نماییم.

وی افزود: از نیمه دوم فروردین ماه اقدامات لازم در خصوص اخذ مجوز‌های صدور احکام افزایش حقوق، تامین اعتبار وآماده سازی سیستم‌های عملیاتی صندوق در دستور کار قرار داشته و تلاش کرده‌ایم تا احکام مربوطه با بالاترین دقت صادر گردد.

معاون فنی و بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری همچنین اظهار داشت: با صدور احکام جدید، حقوق کلیه بازنشستگان و موظفینی که تا پایان سال ۱۴۰۳ بازنشسته، ازکار افتاده و یا فوت شده‌اند، به میزان ۲۰ درصد نسبت به احکام حقوقی پایان سال ۱۴۰۳ افزایش می‌یابد، مشروط به آنکه پس از اعمال افزایش مذکور، متناسب با سنوات خدمت قابل قبول (۳۰ سال خدمت) حقوق ایشان از یکصد و هفده میلیون (۱۱۷.۰۰۰.۰۰۰) ریال کمتر نباشد.

به گفته وی، با اعمال ضریب حقوق سال ۱۴۰۴ کمک هزینه عائله مندی بازنشستگان کشوری به میزان ۵۰ درصد و کمک هزینه اولاد نیز به میزان ۱۰۰ درصد نسبت به سال گذشته افزایش خواهد یافت.

مسلمی درباره صدور احکام جدید، توضیح داد: همزمان با صدور احکام افزایش سنواتی بازنشستگان در سال ۱۴۰۴، مرحله دوم متناسب سازی حقوق بازنشستگان بر مبنای ۳۰ درصد تفاوت حقوق بازنشستگان با ۹۰ درصد حقوق و فوق‌العاده‌های مشمول کسور شاغلان مشابه و همتراز بر اساس دستورالعمل و جداول ابلاغی سازمان‌های اداری و استخدامی و برنامه و بودجه کشور، با لحاظ افزایش ضریب سالیانه ۱۴۰۴ انجام و تغییرات هر جزء بصورت جداگانه و شفاف در احکام حقوقی درج خواهد شد.

وی در خصوص پرداخت حقوق بازنشستگان و موظفین در فروردین ماه نیز گفت: حقوق بازنشستگان و موظفین صندوق در فروردین ماه سال جاری بر اساس حکم حقوقی اسفند ماه سال ۱۴۰۳ پرداخت و پس از صدور احکام جدید، مابه التفاوت آن تا دهم اردیبهشت ماه به حساب بازنشستگان عزیز واریز خواهد شد. 

معاون فنی و بیمه‌ای صندوق بازنشستگی کشوری در پایان ضمن اطمینان خاطر به بازنشستگان عزیز در خصوص صدور احکام فوق الذکر در سریعترین زمان ممکن، افزود: امیدواریم بازنشستگان و موظفین عزیز صندوق با صبر و شکیبایی، همکاران ما را در تحقق این امر همراهی نموده و اخبار این حوزه را صرفاً از طریق سایت صندوق بازنشستگی کشوری به نشانی www.cspf.ir دریافت کنند.

بر این اساس، حقوق فروردین بازنشستگان کشوری مشابه اسفند منتها بدون یک میلیون تومان کمک معیشتِ اسفند پرداخت شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، با این حال برای بازنشستگان تأمین اجتماعی هنوز مشخص نیست چه زمانی این مابه التفاوت حقوق فروردین واریز می شود  و این بازنشستگان چشم انتظار اخبار خوش سازمان تأمین اجتماعی هستند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۳۳ - ۱۴۰۴/۰۲/۰۱
0
0
معوقات هشت ماهه سال گذشته و هزینه‌های درمانی باز سال گذشته بیمه ملت گویا به فراموشی سپرده شده است واز اینکه جلسات همفکری و همدلی با خروجی های بی ارزش اگرچه در ظاهر فریبنده است ولیکن در باطن پوچ و سرکاری است.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->